Maaltijdservice Rèves

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rèves voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Rèves? Door middel van onze vergelijker doorzoekt u supersnel alle services in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,40 per maaltijd. Aanschuiven voor Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli en Spareribs, gebakken wedges, broccoli? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Rèves beschikt u over de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLes Bons Villers
ReactiePrecies zoals verwacht
Postcode6210
Gemiddelde kosten€6,58
Maaltijd-topperRundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Rèves

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Rèves. Bijvoorbeeld interessante services als Colruyt of Delhaize. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor allerlei instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke service wordt bestempeld door een heel eigen productaanbod en voorwaarden. Dankzij deze pagina kan u de organisaties snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Rèves? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rèves. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt men direct nuttige boodschappen zoals crackers en kaas. Vaak gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Rèves vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Rèves? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit vele type aanbieders die aansluiten bij uw eisen en eventuele dieet. Neem nu Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree en Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Verderop bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Les Bons Villers. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rèves voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,8.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kan je kopen vanaf €3,6.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten is beschikbaar vanaf €6,9.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Preisoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Karnemelkse bloempap achteraf. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Les Bons Villers voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Andijviestamppot, speklapje
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Macaronischotel bolognese
 • Gehakt in kappertjessaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rèves aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire aanbieders werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De gerechten worden meestal geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Spinazie à la crème met champignons of Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen. Handig, want zo zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of misschien eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Rèves. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit