Maaltijdservice Mellet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mellet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Mellet? D.m.v. www.maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle aanbieders in de buurt! Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,55 p.p. Flink uitpakken met Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng of Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Mellet krijgt u ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLes Bons Villers
ReactieBestel het voor mijn ouders
Postcode6211
Gemiddelde menuprijs€6,61
Vaak bestelde maaltijdGehakt in kappertjessaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Mellet

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Mellet. Denk aan veel gekozen aanbieders als Prego of 0. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich interessante leveranciers en zorginstellingen. Elke leverancier onderscheidt zich door z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze vergelijker kunt u de bezorgers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Mellet? Geen probleem! Legio traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mellet. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel services beschikken over een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop men probleemloos broodnodige boodschappen als havervlokken en crackers. Normaliter gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Mellet vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Mellet? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een service gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit allerlei soorten maaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Onderstaand achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Les Bons Villers. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mellet voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vol Au Vent Puree is verkrijgbaar vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is er al voor €4,6.
 • Een daghap aan huis als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie wordt al bezorgd vanaf €6,75.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Minestronesoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Knoedel achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Les Bons Villers voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Procureurlapje met groenten
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Macaronischotel bolognese
 • Volkoren macaronischotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mellet bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd in lijn is met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies er een. Controleer goed het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders geven een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor ouderen worden in de regel tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree en Couscous, kip, mergueze worst. Hiermee ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u deze besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Mellet. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit