Maaltijdservice Wayaux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wayaux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Wayaux? Via onze vergelijker bekijkt u moeiteloos alle aanbieders in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €3,95 per keer. Aanschuiven voor Sukadelapje in jus en Rundstong Madeirasaus Puree? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Wayaux hebt u toegang tot uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLes Bons Villers
Waarom bestellen?Ideaal voor mijn ouders
Postcode6210
Gemiddelde menuprijs€6,6
Vaak gekozen maaltijdVarkensvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wayaux

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Wayaux. Neem bijv. erkende bezorgers als Prego en 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er interessante organisaties en zorginstellingen. Elke optie wordt gekenmerkt door een heel eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. onze tool kunt u derhalve de firma’s eenvoudig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Wayaux? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wayaux. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste organisaties voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als koffieroomcups en salades. Normaliter gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Wayaux vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Wayaux? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn vele leveranciers die overeenstemmen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wat te denken van Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Aan de hand van deze website ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Les Bons Villers. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wayaux voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt af van o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is er al voor €4,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes kan je kopen vanaf €5,5.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Samgyetang, een gezonde salade en een toetje als Spekkoek na. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Les Bons Villers voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Broccoli rollade schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wayaux regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort bezorgmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele services hanteren een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit telefonisch, via een menulijst, of via internet. De seniorenmaaltijden worden altijd aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Roerei met spinazie à la crème en Hete Bliksem met een speklapje. Daardoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wayaux. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit