Maaltijdservice Frasnes-Lez-Gosselies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Frasnes-Lez-Gosselies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Frasnes-Lez-Gosselies? Met behulp van onze tool doorzoekt u snel en simpel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,40. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree en Kalkoenmedaillons in saus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Frasnes-Lez-Gosselies krijgt u verse maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLes Bons Villers
ErvaringGoede en snelle service
Postcode6210
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,57
Maaltijd-topperKip in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Frasnes-Lez-Gosselies

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Frasnes-Lez-Gosselies. We hebben het over populaire leveranciers als 15Gram of Colruyt. Ook binnen de gemeente zien we prima instellingen en slagerijen. Elke service onderscheidt zich door een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daarom de bezorgers probleemloos op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Frasnes-Lez-Gosselies? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Frasnes-Lez-Gosselies. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hanteren ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier krijgt men moeiteloos verse of handige boodschappen als volle kwark of dranken. In de regel zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Frasnes-Lez-Gosselies vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Frasnes-Lez-Gosselies? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden allerlei menu’s die matchen met uw wensen en eetpatroon. Wat dacht u van Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen en Gentse Waterzooi? Verderop ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Les Bons Villers. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Frasnes-Lez-Gosselies voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van factoren als de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vol Au Vent Puree bestelt u vanaf €5,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten bestelt u vanaf €6,3.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Pureesoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Aardbeien mousse als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Les Bons Villers voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Frasnes-Lez-Gosselies bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele leveranciers en selecteer er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Meer en meer is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree en Boereworst Met Wortelstamppot. Zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: wekelijks. Vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten draagt bij aan uw energie en levenslust. De warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Frasnes-Lez-Gosselies. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit