Maaltijdservice Villers-Perwin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-Perwin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-Perwin? Via onze tool doorzoekt u snel en simpel alle bedrijven die aan huis leveren. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,40 per maal. Flink uitpakken met Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi of Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Villers-Perwin hebt u toegang tot heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLes Bons Villers
RecensieNaar mijn verwachtingen
Postcode6210
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,59
Maaltijd-topperAlaska-koolvis in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Villers-Perwin

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Villers-Perwin. U kunt denken aan erkende organisaties als Delhaize of Meal-Story. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor tal van instanties en zorginstellingen. Elk bedrijf levert z’n eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij deze website kunt u dus de leveranciers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Villers-Perwin? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-Perwin. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval koop men snel de supermarktartikelen als sappen of leverworst. Veelal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Villers-Perwin vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Villers-Perwin? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit diverse seniorenmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes en Gentse Waterzooi? Via onze vergelijker vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Les Bons Villers. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met verse producten en weinig zout keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-Perwin voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van o.a. de organisatie, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is er al voor €6,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Gentse Waterzooi wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een warme dagschotel als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €6,15.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koude vruchtensoep, extra groenten en een toetje als Watergruwel als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Les Bons Villers voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Bami goreng met rundvlees
 • Schnitzel mexico schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-Perwin aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle services.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De thuismaaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème of Raapstelen stamppot met beenham. Op die manier zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de menulijsten kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Villers-Perwin. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit