Maaltijdservice Hanzinelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hanzinelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hanzinelle? D.m.v. deze pagina doorzoekt u supersnel alle organisaties die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,65. Aanschuiven voor Nasi babi ketjap of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Hanzinelle beschikt u over complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteFlorennes
BeoordelingGezond en betaalbaar
Postcode5621
Maaltijd prijs€5,69
Meest gekozen maaltijdRundvlees in basilicumsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Hanzinelle

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Hanzinelle. We hebben het over belangrijke aanbieders als Meal-Story en/of 0. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verscheidene organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de leveranciers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Hanzinelle? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hanzinelle. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u direct de boodschappen zoals appelstroom en knäckebröd. Vaak gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Hanzinelle vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Hanzinelle? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei maaltijdservices die matchen met uw eisen en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Onderstaand treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Florennes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hanzinelle voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van zaken als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is er al voor €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundersaucijs in jus kan je kopen vanaf €6,2.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Waterkerssoep, iets te drinken en iets fris zoals Vanille mousse om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Florennes voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Koninginnesoep met kip
 • Kipragout champignons
 • Bami, quorn, satésaus
 • Kip in zoetzure saus
 • Boerengehaktschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hanzinelle bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor thuismaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies een geschikte. Controleer goed het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijdservices werken met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. Het eten wordt doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten of Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hanzinelle. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit