Maaltijdservice Hanzinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hanzinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Hanzinne? Door middel van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle bezorgers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,85 p.p. Ouderwets genieten van Witte Pens Met Rodekool En Puree en Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Hanzinne hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteFlorennes
RecensieBetaalbaar en smaakvol
Postcode5621
Gemiddelde kosten€5,7
Geliefde maaltijdRundvlees met gegrilde groente

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Hanzinne

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Hanzinne. Denk dan aan grote bedrijven als Dienstenthuis.be of Ekomenu. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor interessante partijen en speciale eetpunten. Iedere aanbieder heeft weer z’n eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Hanzinne? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hanzinne. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende organisaties beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt men eenvoudig belangrijke boodschappen als appels en appelsap. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hanzinne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Hanzinne? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn verscheidene leveranciers die in lijn zijn met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Op Grootmoeders Wijze en Penne Pesto Kip Wokgroenten? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Florennes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hanzinne voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is er al voor €4,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes wordt al bezorgd vanaf €6,65.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Harira, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Banana split als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Florennes voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Gestoofde lamsschouder
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkenssaucijs in jus
 • Varkensvlees in saus
 • Gekookte aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hanzinne aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type seniorenmaaltijd klopt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijdservices hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. Het eten wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten of Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip. Daardoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Hanzinne. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit