Maaltijdservice Chapelle-À-Wattines

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chapelle-À-Wattines voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Chapelle-À-Wattines? Door gebruik te maken van onze tool achterhaalt u overzichtelijk alle aanbieders in de buurt! Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,30. Aanschuiven voor Kalkoenlapje met Provençaalse jus, gebakken wedges en wortelen met peterselie of Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Chapelle-À-Wattines geniet u van ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLeuze-En-Hainaut
ReactieZelf bezorgdag kiezen
Postcode7903
Gemiddelde menuprijs€5,81
Vaak gekozen maaltijdAardappelpannenkoeken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Chapelle-À-Wattines

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Chapelle-À-Wattines. Neem bijv. erkende firma’s als Prego en 0. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich prima partijen en restaurants. Iedere partij onderscheidt zich door een “eigen” keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgers eenvoudig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Chapelle-À-Wattines? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chapelle-À-Wattines. Een redding voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel bedrijven hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt u direct de supermarktartikelen als keukenpapier of appelsap. Normaliter gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Chapelle-À-Wattines vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Chapelle-À-Wattines? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een groot aantal type aanbieders die in lijn zijn met uw situatie en eetpatroon. U kunt denken aan Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Op deze pagina achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Leuze-En-Hainaut. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chapelle-À-Wattines voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is er al voor €6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Eieromelet in kaassaus is er al vanaf €5,6.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Bietensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Brownie als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Leuze-En-Hainaut voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipnuggets
 • Verse rauwkostsalade
 • Klapstuk met hutspot
 • Pittige Thaise soep
 • Gekruide krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chapelle-À-Wattines regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende leveranciers hebben een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Spekpannenkoek en Rode kool met gehakt schotel. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen of juist koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Chapelle-À-Wattines. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit