Maaltijdservice Pipaix

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pipaix voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Pipaix? Met behulp van onze vergelijker treft u snel en simpel alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,80 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Pipaix beschikt u over voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLeuze-En-Hainaut
BeoordelingVlees, vis, en vega
Postcode7904
Maaltijd prijs€5,82
Populaire maaltijdKipfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Pipaix

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Pipaix. Bijvoorbeeld veel gekozen aanbieders als Colruyt en Lidl. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor allerlei partijen en wijkrestaurants. Elke partij heeft zo een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Pipaix? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pipaix. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers beschikken over een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval koop men snel verse of handige boodschappen als vegan gehakt of griesmeelpap. Normaal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Pipaix vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Pipaix? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel bezorgmaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Neem nu Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen en Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Onderstaand vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Leuze-En-Hainaut. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pipaix voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is verkrijgbaar vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree is beschikbaar vanaf €3,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tomatensoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Sinaasappel mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Leuze-En-Hainaut voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Vispotje in botersaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Shoarma met zuurkool
 • Pasta/tonijnschotel
 • Geglaceerde wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pipaix aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor categorie maaltijdservice klopt met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en maak een keuze. Let goed op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners bieden een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dan kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dit door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De thuismaaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen en Babi ketjap, mihoen goreng. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Pipaix. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit