Maaltijdservice Gougnies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gougnies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Gougnies? Dankzij maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,35 per gerecht. Ouderwets genieten van Kip Andorra schotel of Runderlever in saus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Gougnies hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteGerpinnes
ErvaringGemakkelijk opwarmen
Postcode6280
Prijs per maaltijd€6,81
Maaltijd-topperKippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Gougnies

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Gougnies. Neem grote leveranciers als Yumbel of Colruyt. Ook in de gemeente zelf bestaan er allerlei initiatieven en sociale voorzieningen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgers overzichtelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Gougnies? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en vitamines beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gougnies. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u direct verse of handige boodschappen als salades of katenspek. Niet zelden kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Gougnies vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Gougnies? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een groot aantal mogelijkheden die kloppen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Via onze vergelijker ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Gerpinnes. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gougnies voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel bestelt u vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,55.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Consommé, een stukje fruit en voor de volledigheid een Patbingsu na. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gerpinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gougnies bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een maaltijdservice in lijn is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele verstrekkers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden vaak bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met plusminus 25 maaltijden. Bij diepvries kan men kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes of Spaghetti Bolognese Kaas. Op die manier kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Gougnies. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit