Maaltijdservice Joncret

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Joncret voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Joncret? Dankzij onze tool vindt u eenvoudig alle organisaties in uw regio! Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,15 per maaltijd. Genieten van Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Joncret smult u weer van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteGerpinnes
ErvaringOpwarmen met microgolf
Postcode6280
Prijs per maaltijd€6,82
Meest gekozen maaltijdErwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Joncret

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Joncret. Denk dan aan veel gekozen bedrijven als Foodbag en/of 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich allerlei aanbieders en zorginstellingen. Elke optie hanteert een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze tool kunt u de organisaties op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Joncret? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Joncret. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals chocolade vla en huishoudelijke artikelen. In algemene zin kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Joncret vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Joncret? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden veel verschillende opwarmmaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Op deze pagina achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Gerpinnes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Joncret voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkenslapje in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Roomsoep, een gezonde salade en iets fris zoals Hangop om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gerpinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Procureurlapje met groenten
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Macaronischotel bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Joncret regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners geven een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit via telefoon, via een menulijst, of via internet. De menu’s worden niet zelden geleverd door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kippenbout Met Appelmoes En Puree en Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree. Daardoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, gemalen, zoutarm, glutenvrij of misschien veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Joncret. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit