Maaltijdservice Acoz

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Acoz voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Acoz? Dankzij maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,35 per keer. Ouderwets genieten van Kip-groenteschotel en Boerengehaktschotel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Acoz profiteert u van verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteGerpinnes
RecensieLekker en persoonlijk
Postcode6280
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,8
Geliefde maaltijdSnijbonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Acoz

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Acoz. U kunt denken aan erkende organisaties als Colruyt of Spar. Maar ook lokaal ontstaan er allerlei leveranciers en verswinkels. Iedere leverancier hanteert een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze vergelijker kan u daardoor de aanbieders op uw gemak naast elkaar zetten. Het kiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Acoz? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Acoz. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt men gelijk de boodschappen zoals boter of achterham. Niet zelden gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Acoz vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Acoz? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn vele soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Op deze pagina achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Gerpinnes. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Acoz voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kipgyros Rijst vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Gestoofde lamsschouder kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Consommé, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Chipolata mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Gerpinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Bami goreng met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Acoz aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welk soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en maak een keuze. Let met name op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u gelijk opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of online. Uw bestelling wordt gewoonlijk geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Runderlapje in jus of Pasta/tonijnschotel. Daardoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Acoz. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit