Maaltijdservice Houdremont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houdremont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Houdremont? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u supersnel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,60. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli en Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Houdremont beschikt u over de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteGedinne
ReactieBespaart me veel tijd
Postcode5575
Prijs per maaltijd€5,18
Vaak bestelde maaltijdKip kerrie ananas met risotto

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Houdremont

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Houdremont. Neem bijv. populaire bedrijven als Traiteur Goossens en Wink. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verscheidene partijen en restaurants. Iedere leverancier onderscheidt zich door een heel eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Houdremont? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Vervolgens worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houdremont. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste services beschikken over een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende bestelt men moeiteloos praktische of verse producten als chocopasta en achterham. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Houdremont vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Houdremont? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende soorten maaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Wat te denken van Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Gedinne. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houdremont voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van elementen als de leverancier, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is er al voor €6,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is beschikbaar vanaf €5,3.
 • De daghap voor ouderen als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is er al vanaf €6,3.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Samgyetang, extra groenten en iets fris zoals Panna cotta om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gedinne voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Verse waldorfsalade
 • Gegrilde kippenpoot
 • Verse worst in jus
 • Runderlapje in jus
 • Braadworst in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houdremont regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd aansluit op uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden aanbieders en maak een keuze. Kijk goed na het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijdservices stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Meer en meer is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng of Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst. Zodoende krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden gewoonlijk door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en ook veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Houdremont. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit