Maaltijdservice Louette-Saint-Pierre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Louette-Saint-Pierre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Louette-Saint-Pierre? Dankzij onze tool vergelijkt u gemakkelijk alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,75. Smullen van Gehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus of Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Louette-Saint-Pierre krijgt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteGedinne
Waarom bestellen?Lekkere maaltijden + gezond
Postcode5575
Gemiddelde menuprijs€5,2
Maaltijd-topperTagliatelle, kip, paddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Louette-Saint-Pierre

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Louette-Saint-Pierre. Bijvoorbeeld erkende leveranciers als Ekomenu of Okay. Ook binnen de gemeente zien we interessante aanbieders en restaurants. Iedere leverancier onderscheidt zich door een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze vergelijker kunt u de leveranciers overzichtelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Louette-Saint-Pierre? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Louette-Saint-Pierre. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bedrijven bieden ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men zonder moeite broodnodige boodschappen als zuivelproducten of kwark. In algemene zin kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Louette-Saint-Pierre vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Louette-Saint-Pierre? Of zoekt u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop opties die voldoen aan uw wensen en menu voorkeuren. Wat dacht u van Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Spaghetti Bolognese Kaas? Op maaltijdbutler.be vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Gedinne. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Louette-Saint-Pierre voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Tomatensoep Met Balletjes is er al voor €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. kunt u al bestellen vanaf €3,55.
 • Een warme dagschotel als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen kan je kopen vanaf €7,1.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Soto, een gezonde salade en een dessert als Sorbet als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Gedinne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Pasta/tonijnschotel
 • Spaghetti bolognese
 • Geglaceerde wortel
 • Hutspot met hachee
 • Zalmfilet in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Louette-Saint-Pierre aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk type ouderenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en maak een keuze. Let met name op het assortiment, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire verstrekkers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ongeveer 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden of Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree. Zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke week. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of misschien vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Louette-Saint-Pierre. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit