Maaltijdservice Malvoisin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Malvoisin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Malvoisin? Door gebruik te maken van onze tool vergelijkt u supersnel alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,25 per keer. Ouderwets genieten van Rundvlees in saus en Groentesoep Met Balletjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Malvoisin ontvangt u ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteGedinne
ReactieLekker en gezond
Postcode5575
Prijs per gerecht€5,21
Nummer 1-maaltijdChili con carne, gehakt, rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Malvoisin

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Malvoisin. Neem veel gekozen firma’s als Foodbag en/of Intermarché. Ook in de gemeente zelf bestaan er verschillende instellingen en verswinkels. Elk bedrijf heeft zo z’n eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door middel van onze vergelijker kan u de bedrijven overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Malvoisin? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Malvoisin. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste bezorgers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop u eenvoudig de supermarktartikelen als volle melk of rauwe ham. Veelal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Malvoisin vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Malvoisin? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eetpatroon. Wat te denken van Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Via onze vergelijker bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Gedinne. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Malvoisin voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door o.a. de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Bloemkoolsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree is verkrijgbaar vanaf €3,9.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Runderstoofpotje met stamppot hutspot kunt u al bestellen vanaf €6,35.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Aspergesoep, een gezonde salade en iets fris zoals Poffertjes om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Gedinne voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Schnitzel pepersaus
 • Varkenssteak in jus
 • Spagheti carbonara
 • Kip-groenteschotel
 • Rundvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Malvoisin bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk soort thuismaaltijd past bij uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en kies een geschikte. Let met name op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsDoperwtje wortel kippenpoot schotel of Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm en ook vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Malvoisin. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit