Maaltijdservice Mol

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mol voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Mol? D.m.v. maaltijdbutler.be bekijkt u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,55 per persoon. Smullen van Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli en Kip tandoori? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Mol krijgt u ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteMol
BeoordelingWeinig tot geen zout
Postcode2400
Gemiddelde menuprijs€6,01
Vaak gekozen maaltijdCouscous met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Mol

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Mol. Denk aan erkende leveranciers als Traiteur Goossens en/of 0. Ook in de gemeente zelf zien we verscheidene instellingen en restaurants. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Dankzij onze tool kunt u derhalve de services gemakkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Mol? Geen probleem! Erg veel cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mol. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Daarmee haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als cola en havermoutpap. Normaal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Mol vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Mol? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel opwarmmaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat dacht u van Kip Kerriesaus Met Rijst of Champignonroomsoep? Via onze vergelijker bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Mol. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mol voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door elementen als de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus is er al vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Zalm in dillesaus wordt al bezorgd vanaf €7,1.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Groentesoep, een gezonde salade en een dessert als Banaan ijs als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Mol voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Heldere uiensoep
 • Runderstoofpotje
 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Spekpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mol regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk soort opwarmmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende verstrekkers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree en Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst. Hierdoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden meestal door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of wellicht vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Mol. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit