Maaltijdservice Malle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Malle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Malle? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle aanbieders in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,30 per keer. Aanschuiven voor Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Malle hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeenteMalle
RecensieOok dieetmaaltijden
Postcode2390
Prijs per maaltijd€6
Geliefde maaltijdZalm in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Malle

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Malle. Denk aan veel gekozen aanbieders als Marley Spoon en/of Home Cuisine. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Elke organisatie levert een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de bedrijven gemakkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Malle? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Zo blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Malle. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende services beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee bestelt u gelijk de boodschappen zoals boterhamworst en afbakbroodjes. Veelal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Malle vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Malle? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit vele seniorenmaaltijden die passen bij uw uw eisen en eetpatroon. Wat te denken van Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Op maaltijdbutler.be ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Malle. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Malle voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd hangt af van factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt kunt u al bestellen vanaf €5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Sucade Hollandaise kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Minestronesoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Custard om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Malle voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Bami babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Champignonsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Malle regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders geven een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met goede services.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met grofweg 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten en Dieet Rundstong Tomatensaus Puree. Daardoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden meestal door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Malle. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente