Maaltijdservice Boëlhe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boëlhe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Boëlhe? Via de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u supersnel alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,70. Ouderwets genieten van Gebonden goulashsoep en Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Boëlhe ontvangt u voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteGeer
BeoordelingZou niet zonder kunnen
Postcode4250
Gemiddelde prijs€6,67
Maaltijd-topperChinese wokschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Boëlhe

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Boëlhe. U kunt denken aan interessante aanbieders als Vlotter of Spar. Maar ook in de buurt ontstaan er allerlei organisaties en verswinkels. Iedere organisatie wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar zetten. Uitkomen bij een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van speciale voorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Boëlhe? Er is gelukkig een alternatief. Legio cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boëlhe. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hiermee haalt men snel belangrijke boodschappen als koffiekoeken en desem meergranen. Vaak gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Boëlhe vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Boëlhe? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse menu’s die overeenstemmen met uw wensenlijstje en eetpatroon. U kunt denken aan Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Kipgyros Rijst? Via onze vergelijker bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Geer. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boëlhe voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne wordt al bezorgd vanaf €5,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Macaroni Ham Kaassaus bestelt u vanaf €3,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is er al vanaf €5,5.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Tom yum, een gezonde salade en om het compleet te maken Haagse bluf om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Geer voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Geer
 • Centrale postcode: 4250

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gestoofde peertjes
 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Lasagna bolognese
 • Speklapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boëlhe bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor seniorenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en kies er een. Kijk goed na het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers stunten met een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle services.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Meestal kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt meestal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng of Macaroni Ham Kaassaus. Hiermee krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Boëlhe. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit