Maaltijdservice Ambresin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ambresin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ambresin? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle bezorgers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,65 per keer. Genieten van Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Ambresin hebt u toegang tot gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteWasseiges
BeoordelingSmaak valt niet tegen
Postcode4219
Maaltijd prijs€6,65
Nummer 1-maaltijdHutspot, rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ambresin

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Ambresin. Bijvoorbeeld interessante leveranciers als Prego en/of 0. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante instanties en restaurants. Elk bedrijf heeft zo een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er speciale voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ambresin? Geen probleem! Meer en meer traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ambresin. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende services bieden ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals cake en afbak croissants naturel. Meestal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ambresin vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ambresin? Of prefereert u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn verscheidene mogelijkheden die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke diëten. U kunt denken aan Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Wasseiges. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ambresin voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Spaghettischotel bolognese kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thaise soep, een lekker bijgerecht en een toetje als Gortepap om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Wasseiges voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Sucade Hollandaise
 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Forel met venkel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ambresin regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welke vorm van een maaltijdservice in overeenkomst is met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met circa 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Bami babi ketjap en Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of misschien koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ambresin. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit