Maaltijdservice Meeffe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meeffe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Meeffe? Middels deze pagina treft u eenvoudig alle services in uw regio! Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Nu al voor €4,60 per maaltijd. Smullen van Boerengehaktschotel en Runderhachee met rode kool? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Meeffe krijgt u uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteWasseiges
RecensieGezond en smaakvol
Postcode4219
Prijs per gerecht€6,66
Geliefde maaltijdSucade Hollandaise

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Meeffe

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Meeffe. Denk dan aan landelijke services als Meal-Story of Ekomenu. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van partijen en sociale voorzieningen. Iedere partij heeft weer een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Meeffe? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meeffe. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse bedrijven beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop u moeiteloos broodnodige boodschappen als griekse yoghurt of huzarensalade. In algemene zin gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Meeffe vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Meeffe? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal leveranciers die kloppen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Onderstaand bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Wasseiges. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meeffe voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus bestelt u vanaf €5,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool is er al vanaf €7,35.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Chinese tomatensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Baklava om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Wasseiges voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Zalm in dillesaus
 • Kersenpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meeffe regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd past bij uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Bekijk met name het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende dienstverleners geven een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden veelal aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree en Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Hiermee ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Meeffe. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit