Maaltijdservice Acosse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Acosse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Acosse? Dankzij deze pagina doorzoekt u supersnel alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,40 per gerecht. Aanschuiven voor Vissticks met groenten of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, sperziebonen? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Acosse ontvangt u verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteWasseiges
RecensieLekkerder dan ik dacht
Postcode4219
Gemiddelde menuprijs€6,64
Meest gekozen maaltijdMaaltijdpoffertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Acosse

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Acosse. Denk aan interessante bezorgers als Marley Spoon en/of 0. Maar ook op regionaal niveau zien we tal van instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij onderscheidt zich door een “eigen” assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van deze pagina kunt u dus de organisaties overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Acosse? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Acosse. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt men gelijk broodnodige boodschappen als griekse yoghurt of wilde tomaten mix. Niet zelden gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Acosse vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Acosse? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse type aanbieders die aansluiten bij uw voorkeuren en voedingsadvies. Neem nu Kipgyros Rijst en Kervelsoep? Onderstaand ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Wasseiges. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Acosse voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door elementen als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus bestelt u vanaf €5,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een warme dagschotel als Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Aardappelsoep, een stukje fruit en iets fris zoals Tartufo om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Wasseiges voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip-groenteschotel
 • Witlof ovenschotel
 • Rundvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Wrap kip madras

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Acosse regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk type seniorenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt niet zelden thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 20 maaltijden. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Zalm remouladesaus groentemix gek aard en Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree. Hierdoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of juist vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Acosse. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit