Maaltijdservice Corroy-Le-Château

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Corroy-Le-Château voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Corroy-Le-Château? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vindt u supersnel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Nu al voor €4,65 per maal. Flink uitpakken met Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Zalmfilet in botersaus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Corroy-Le-Château beschikt u over smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteGembloux
BeoordelingAandacht en passie
Postcode5032
Gemiddelde prijs€5,23
Nummer 1-maaltijdVissoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Corroy-Le-Château

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Corroy-Le-Château. Neem bijv. belangrijke leveranciers als Meal-Story of Intermarché. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich allerlei aanbieders en zorginstellingen. Elke organisatie heeft zo een heel eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij maaltijdbutler.be kan u de organisaties probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Corroy-Le-Château? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Corroy-Le-Château. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hanteren ook een premium boodschappendienst voor senioren. Zodoende bestelt u snel de supermarktartikelen als chocopasta en zakdoekjes. Niet zelden kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Corroy-Le-Château vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Corroy-Le-Château? Of houdt u juist van de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse type aanbieders die in lijn zijn met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Wat te denken van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Op deze pagina treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Gembloux. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Corroy-Le-Château voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje is er al vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree wordt al bezorgd vanaf €3,85.
 • De daghap voor ouderen als Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6,6.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Aardappelsoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Tiramisu mousse als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gembloux voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Kipsaté en ei met bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Corroy-Le-Château aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste verstrekkers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De gerechten worden in de regel aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel en Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème. Hierdoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u deze besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Corroy-Le-Château. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit