Maaltijdservice Baisy-Thy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baisy-Thy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Baisy-Thy? Met behulp van maaltijdbutler.be vindt u eenvoudig alle bezorgers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €3,80 per maaltijd. Aanschuiven voor Kippenbout à la bonne femme en Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Baisy-Thy smult u weer van verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGenappe
ReactieAantrekkelijke prijzen
Postcode1470
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,78
Vaak bestelde maaltijdBabi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Baisy-Thy

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Baisy-Thy. Denk aan belangrijke bedrijven als Delhaize en/of 0. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor prima aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf heeft weer z’n eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers eenvoudig naast elkaar zetten. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Baisy-Thy? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baisy-Thy. Een uitkomst voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hebben ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee bestelt u direct de supermarktartikelen als appels en keukenpapier. Niet zelden gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Baisy-Thy vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Baisy-Thy? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit talloze menu’s die overeenstemmen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Rundstong Madeirasaus Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Genappe. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baisy-Thy voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is verkrijgbaar vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €5.
 • De daghap voor ouderen als Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng is er al vanaf €5,7.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Thaise soep, een gezonde salade en een dessert als Sundae achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Genappe voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Prei a la creme
 • Appelpannenkoek
 • Minestronesoep
 • Wild Crunches
 • Thaise curry

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baisy-Thy aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en kies er een. Check vooral de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dat via telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met pakweg 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Varkenshaasje in pepersaus en Kipschnitzel met boontjes en satesaus. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Diverse bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Baisy-Thy. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit