Maaltijdservice Walhain-Saint-Paul

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Walhain-Saint-Paul voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Walhain-Saint-Paul? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,25 per gerecht. Flink uitpakken met Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot of Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Walhain-Saint-Paul geniet u van de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteWalhain
ReactieSpeciaal proefpakket
Postcode1457
Prijs per maaltijd€5,75
Vaak bestelde maaltijdGegrilde groentenmix in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Walhain-Saint-Paul

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Walhain-Saint-Paul. Denk dan aan populaire partijen als Ekomenu en/of Lidl. Maar ook in de buurt zien we verscheidene instanties en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen menu en bestelvoorwaarden. Door middel van onze vergelijker kan u de services gemakkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Walhain-Saint-Paul? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Walhain-Saint-Paul. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse organisaties hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u zonder moeite broodnodige boodschappen als roomboter of magere kwark. In algemene zin gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Walhain-Saint-Paul vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Walhain-Saint-Paul? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende menu’s die in lijn zijn met uw wensen en mogelijke diëten. Wat te denken van Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Onderstaand achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Walhain. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Walhain-Saint-Paul voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht heeft te maken met onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree is er al voor €4,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is er al voor €3,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kabeljauw in kruidensaus bestelt u vanaf €6,25.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Minestronesoep, een extra salade en om het compleet te maken Kaas om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Walhain voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Penne carbonara
 • Burpee Chicken
 • Alaska-koolvis
 • Pasta Venetia
 • Savooiekool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Walhain-Saint-Paul regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor type ouderenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijdservices verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men supersnel nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of online. De seniorenmaaltijden worden meestal geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met pakweg 30 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree en Hamlapje in jus. Zodoende zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Walhain-Saint-Paul. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit