Maaltijdservice Virginal-Samme

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Virginal-Samme voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Virginal-Samme? Geholpen door onze tool ontdekt u snel en simpel alle firma’s die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,70 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische reepjes met champignons, pikante cajunrijst of Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Virginal-Samme ontvangt u smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteIttre
ReactieProefbestelling mogelijk
Postcode1460
Gemiddelde kosten€5,76
Maaltijd-topperBraadworst in barbecuesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Virginal-Samme

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Virginal-Samme. Bijvoorbeeld belangrijke partijen als Prego of Yumbel. Ook binnen de gemeente zijn er verscheidene aanbieders en wijkrestaurants. Iedere service onderscheidt zich door een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Middels maaltijdbutler.be kunt u dus de aanbieders snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Virginal-Samme? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Virginal-Samme. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste bezorgers beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt men direct de boodschappen zoals huishoudelijke artikelen of chocolade vla. Niet zelden gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Virginal-Samme vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Virginal-Samme? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere maaltijdservices die kloppen met uw wensen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Rundstong Madeirasaus Puree of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Hieronder treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Ittre. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Virginal-Samme voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met bijvoorbeeld de organisatie, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al bestellen vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is verkrijgbaar vanaf €4,15.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip Andorra kan je kopen vanaf €5,6.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Czernina, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Dulce de leche als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Ittre voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Runderbouillon
 • Nasi kip saté
 • Beef Squats

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Virginal-Samme aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor seniorenmaaltijd klopt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en kies een geschikte. Bekijk met name de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire aanbieders stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, via een menulijst, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 25 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen en Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Virginal-Samme. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit