Maaltijdservice Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin? Geholpen door www.maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle aanbieders in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,60 per keer. Flink uitpakken met Indisch gehaktbrood en Macaroni, groenten-tomatensaus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin geniet u van voedzame gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteWalhain
Waarom bestellen?Online betalen of automatisch
Postcode1457
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,73
Vaak bestelde maaltijdChili con carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin. Neem bijv. erkende services als Delhaize of Wink. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere optie heeft weer een heel eigen keuken en voorwaarden. Via onze tool kan u daardoor de bedrijven overzichtelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin? Geen probleem! Veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingswaarden ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt men probleemloos verse of handige boodschappen als afbak broodmandje en zeewier burger. Vaak gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Groentesoep Met Balletjes of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Aan de hand van deze website achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Walhain. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is beschikbaar vanaf €4,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook is beschikbaar vanaf €6,4.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kimchi jjigae, een gezonde salade en om het compleet te maken Taart om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Walhain voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kipfilet in jus
 • Ossestaartsoep
 • Omelet in saus
 • Kaaskroketjes
 • Groentesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor type seniorenmaaltijd aansluit op uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Let goed op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u moeiteloos opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De thuismaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten of Gepaneerde kipschnitzel. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en ook veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit