Maaltijdservice Tourinnes-Saint-Lambert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tourinnes-Saint-Lambert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Tourinnes-Saint-Lambert? Dankzij onze tool achterhaalt u snel en simpel alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,95 per gerecht. Aanschuiven voor Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree en Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Tourinnes-Saint-Lambert profiteert u van uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteWalhain
RecensieVeilig betalen (ideal + incasso)
Postcode1457
Prijs per gerecht€5,74
Maaltijd-topperPasta carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Tourinnes-Saint-Lambert

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Tourinnes-Saint-Lambert. Neem interessante bedrijven als Dienstenthuis.be of 0. Ook in deze plaats zelf zien we verschillende initiatieven en wijkrestaurants. Elke optie hanteert z’n eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze tool kan u de bezorgdiensten gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u allergieën of dieetwensen als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Tourinnes-Saint-Lambert? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tourinnes-Saint-Lambert. Ideaal voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop men zonder moeite nuttige boodschappen zoals afbak pistolet meergranen en karnemelk. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Tourinnes-Saint-Lambert vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Tourinnes-Saint-Lambert? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn talloze leveranciers die matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Denk maar aan Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Onderstaand vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Walhain. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tourinnes-Saint-Lambert voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt heeft te maken met factoren als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus wordt al bezorgd vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree bestelt u vanaf €4,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook is beschikbaar vanaf €7,5.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Goulashsoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Dame blanche ijs als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Walhain voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kip in roomsaus
 • Gestoofde prei
 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Wokgroenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tourinnes-Saint-Lambert aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dit door even te bellen, via een menulijst, of via de website. De maaltijden voor senioren worden standaard aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Reepjes kalkoenvlees in saus. Zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een goede balans en energie. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of wellicht veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Tourinnes-Saint-Lambert. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit