Maaltijdservice Bousval

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bousval voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bousval? Aan de hand van onze vergelijker ontdekt u probleemloos alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,70 per maal. Flink uitpakken met Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni en Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Bousval smult u weer van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGenappe
ReactieLage prijs per maaltijd
Postcode1470
Prijs per maaltijd€5,79
Geliefde maaltijdSpaghetti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bousval

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Bousval. Neem landelijke partijen als Dienstenthuis.be of Cora. Maar ook in de buurt zien we uitstekende initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere leverancier levert een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze pagina kunt u derhalve de services op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bousval? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bousval. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse organisaties voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt u direct praktische of verse producten als honing of grillworst. Dikwijls gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Bousval vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Bousval? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden die aansluiten bij uw situatie en eventuele dieet. U kunt denken aan Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Genappe. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bousval voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt namelijk af van aspecten als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is er al voor €4,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is verkrijgbaar vanaf €3,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gepaneerde Alaska-koolvis is er al vanaf €7,4.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Vermicellisoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als French coffee om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Genappe voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Gebakken witvis
 • Hutspot, hachee
 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Kip tandoori

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bousval aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor type ouderenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede services.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men wekelijks nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. Uw bestelling wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Pasta/tonijnschotel en Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook. Handig, want zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of misschien eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bousval. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit