Maaltijdservice Glabais

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Glabais voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Glabais? D.m.v. maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle firma’s in de buurt! Warme gerechten, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,20. Genieten van Kipragout met Parijse wortelen of Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Glabais ontvangt u ambachtelijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGenappe
ReactieAantrekkelijk proefpakket
Postcode1473
Gemiddelde menuprijs€5,82
Vaak bestelde maaltijdSpinaziestamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Glabais

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Glabais. Neem veel gekozen firma’s als Smartmat en Foodbag. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verschillende aanbieders en zorginstellingen. Iedere optie onderscheidt zich door zijn eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. deze pagina kunt u de leveranciers overzichtelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Glabais? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Glabais. Vaak toegepast door bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bezorgers voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor senioren. In dat geval krijgt men snel de boodschappen zoals zakdoekjes en appelstroom. Normaal gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Glabais vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Glabais? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere type aanbieders die rijmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. U kunt denken aan Hutsepot Met Rookworst En Spek of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Verderop bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Genappe. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Glabais voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is er al vanaf €5,05.
 • Vriesverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkensvlees in satésaus met nasi goreng bestelt u vanaf €5,7.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Fasolada, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Baklava om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Genappe voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Forel met venkel
 • Macaronischotel
 • Aardappelrösti
 • Kipvink in jus
 • Pastaschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Glabais bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en maak een keuze. Check vooral de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans is dat mogelijk door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De menu’s worden standaard tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 100+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsVegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven of Stamppot zuurkool. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen of wellicht veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Glabais. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit