Maaltijdservice Vieux-Genappe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vieux-Genappe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Vieux-Genappe? Dankzij onze tool achterhaalt u moeiteloos alle services in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,60 per maaltijd. Ouderwets genieten van Wild Crunches en Biogarde? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Vieux-Genappe ontvangt u smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGenappe
Waarom bestellen?Voordelig uitproberen
Postcode1472
Gemiddelde prijs€5,81
Maaltijd-topperFoe yong hai

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Vieux-Genappe

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Vieux-Genappe. Denk aan veel gekozen aanbieders als Delimeal en Lidl. Maar ook in de buurt zijn er tal van aanbieders en wijkrestaurants. Iedere service onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en voorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de services gemakkelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Vieux-Genappe? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het eten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vieux-Genappe. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse services hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. Op die manier bestelt u snel belangrijke boodschappen als chocoladevla en afbak croissants naturel. In algemene zin kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Vieux-Genappe vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Vieux-Genappe? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit flink wat mogelijkheden die voldoen aan uw eisen en diëten/allergieën. Wat dacht u van Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie en Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Genappe. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vieux-Genappe voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt komt tot stand door bijvoorbeeld de organisatie, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes kunt u al bestellen vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree kunt u al bestellen vanaf €5,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook wordt al bezorgd vanaf €6,6.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witlofsoep, iets te drinken en iets lichts zoals Mokka ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Genappe voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Doperwtenpuree
 • Spekpannenkoek
 • Foe yong hai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vieux-Genappe aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een seniorenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst van zo’n 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten of Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten. Daardoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Vieux-Genappe. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit