Maaltijdservice Loupoigne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Loupoigne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Loupoigne? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker treft u supersnel alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €3,55 p.p. Ouderwets genieten van Viergroentenstamppot, gehaktbal of Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Loupoigne beschikt u over gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGenappe
Waarom bestellen?Zonder abonnementen
Postcode1471
Prijs per maaltijd€5,8
Meest gekozen maaltijdEieromelet in kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Loupoigne

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Loupoigne. Denk aan populaire aanbieders als Traiteur Goossens en Delhaize. Maar ook in de buurt zijn er allerlei organisaties en verswinkels. Elke aanbieder heeft zo zijn eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze website kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Loupoigne? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Loupoigne. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u moeiteloos de boodschappen zoals leverkaas en handzeep. Meestal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Loupoigne vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Loupoigne? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn talloze type aanbieders die rijmen met uw gesteldheid voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Via onze vergelijker achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Genappe. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Loupoigne voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs is afhankelijk van o.a. de organisatie, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Een daghap aan huis als Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm kan je kopen vanaf €6,65.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Harira, iets te drinken en een dessert als Aardbeien om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Genappe voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Loupoigne bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor soort thuismaaltijd past bij uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste aanbieders hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dat via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsTagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Viergroentenstamppot, gehaktbal. Zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij of juist veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Loupoigne. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit