Maaltijdservice Desteldonk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Desteldonk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Desteldonk? Door gebruik te maken van onze tool bekijkt u supersnel alle services in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,40 p.p. Smullen van Groentensoep of Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Desteldonk profiteert u van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
ReactieTijdbesparend en lekker
Postcode9042
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,99
Geliefde maaltijdPasta Venetia

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Desteldonk

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Desteldonk. Denk aan veel gekozen leveranciers als Home Cuisine of Marley Spoon. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante organisaties en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf levert een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kunt u dus de firma’s eenvoudig naast elkaar zetten. Het kiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Desteldonk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Desteldonk. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste organisaties hebben ook een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende koop men direct praktische of verse producten als havermout of ontbijtspek. Normaal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Desteldonk vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Desteldonk? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop opwarmmaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Verderop vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Gent. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Desteldonk voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkenssaucijs in jus is beschikbaar vanaf €6,85.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koude vruchtensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Slagroom om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Gegrilde kippenpoot
 • Runderlapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Desteldonk regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor soort maaltijdservice past bij uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire bezorgservices en kies er een. Let goed op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende dienstverleners hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsLamsvlees in rozemarijnsaus of Rookworst met stamppot boerenkool. Zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Desteldonk. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit