Maaltijdservice Mendonk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mendonk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Mendonk? Via de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,95 per gerecht. Aan tafel voor Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel en Verse worst met jus. Rode kool met appeltjes. Aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Mendonk geniet u van gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
Waarom bestellen?Lekkere maaltijden + gezond
Postcode9042
Gemiddelde prijs€6
Nummer 1-maaltijdNasi kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Mendonk

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Mendonk. Neem bijv. erkende partijen als Prego en/of Delhaize. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor prima leveranciers en restaurants. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de aanbieders probleemloos op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Mendonk? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mendonk. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt u gelijk nuttige boodschappen zoals vanille vla of tomaten. Normaal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Mendonk vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Mendonk? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn diverse menu’s die overeenstemmen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Kipgyros Rijst of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Aan de hand van deze website treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Gent. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mendonk voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gentse Waterzooi is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot bestelt u vanaf €5,4.
 • Een warme dagschotel als Ribkarbonade in jus is er al vanaf €5,5.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Rundvleessoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Flensjes als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Verse rauwkostsalade
 • Aspergesoep met zalm
 • Pittige Thaise soep
 • Stamppot boerenkool
 • Sukadelapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mendonk bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele aanbieders geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk door te bellen, via de papieren bestellijst of online. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Rundvlees in basilicumsaus. Zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of juist veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Mendonk. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit