Maaltijdservice Oostakker

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oostakker voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Oostakker? Geholpen door deze website treft u moeiteloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,15 per maal. Ouderwets genieten van Pompoensoep en Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Oostakker ontvangt u ambachtelijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
ReactieBespaart me veel tijd
Postcode9041
Gemiddelde menuprijs€5,98
Populaire maaltijdOosterse zalm

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Oostakker

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Oostakker. Neem bijv. belangrijke bezorgers als Smartmat en/of Lidl. Ook in de gemeente zelf zijn er verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Ieder bedrijf heeft weer een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van maaltijdbutler.be kan u de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Oostakker? Geen probleem! Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oostakker. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Vaak afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt u zonder moeite verse of handige boodschappen als palingworst en koffiekoeken. In de regel gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Oostakker vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Oostakker? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse opties die overeenstemmen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Wat dacht u van Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Gent. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oostakker voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Macaroni Ham Kaassaus vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus is beschikbaar vanaf €6,05.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Burgersoep, een stukje fruit en een dessert als Hangop na. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Varkensvlees in saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Gekookte aardappels
 • Runderlever in saus
 • Slavink in uienjus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oostakker aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een opwarmmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De thuismaaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle services voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Zalmfilet in roomsaus en Andijviestamppot, vegetarische balletjes. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Oostakker. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit