Maaltijdservice Gerpinnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gerpinnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Gerpinnes? Middels onze vergelijker treft u eenvoudig alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,80 per maal. Flink uitpakken met Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer of Macaronischotel bolognese? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Gerpinnes geniet u van uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteGerpinnes
ErvaringSmaakvol en gezond
Postcode6280
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,45
Meest gekozen maaltijdVarkenssaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Gerpinnes

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Gerpinnes. Neem populaire bedrijven als Marley Spoon of 0. Ook binnen de gemeente zijn er tal van instanties en sociale voorzieningen. Iedere optie wordt gekenmerkt door een “eigen” productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze website kan u daarom de services eenvoudig naast elkaar zetten. Het kiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Gerpinnes? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gerpinnes. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop u zonder moeite de boodschappen zoals cervelaat of stroopwafels. Veelal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Gerpinnes vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Gerpinnes? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel soorten maaltijden die rijmen met uw situatie en eetpatroon. Neem nu Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Gerpinnes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gerpinnes voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met o.a. de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al bestellen vanaf €4,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng is beschikbaar vanaf €6,2.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Harira, extra groenten en iets lichts zoals Krentjebrij om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Gerpinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Poffertjes met poedersuiker

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gerpinnes aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor ouderenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 20 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 100+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsKerriesoep of Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm. Hierdoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Gerpinnes. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente