Maaltijdservice Sorée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sorée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sorée? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vindt u eenvoudig alle bedrijven die aan huis leveren. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,80 per keer. Smullen van Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus of Heldere boerengroentesoep? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Sorée krijgt u smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteGesves
BeoordelingThuis uit eten!
Postcode5340
Gemiddelde prijs€6,04
Vaak bestelde maaltijdWitlof a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sorée

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Sorée. Bijvoorbeeld erkende bedrijven als HelloFresh of Ekomenu. Maar ook op regionaal niveau bestaan er allerlei initiatieven en speciale eetpunten. Iedere optie heeft zo een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via deze pagina kunt u de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sorée? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sorée. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo haalt u snel verse of handige boodschappen als smeerkaas en afbak pistolet meergranen. Doorgaans kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Sorée vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sorée? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele maaltijdservices die overeenstemmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wat te denken van Kervelsoep of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Verderop ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Gesves. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig vet proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sorée voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door o.a. het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is verkrijgbaar vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Gegrilde groentenmix in saus is beschikbaar vanaf €6,15.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Minestronesoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Dame blanche ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gesves voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Nasi kip saté
 • Garnalensoep
 • Beef Squats
 • Aspergesoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sorée regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten aanbieders en geef de voorkeur door. Let goed op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende services hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt dikwijls thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst van zo’n 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Raapstelen stamppot met beenham en Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook. Daardoor kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of juist veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Sorée. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit