Maaltijdservice Moere

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moere voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Moere? D.m.v. deze website achterhaalt u supersnel alle bezorgers in uw regio! Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €3,60 per maal. Aanschuiven voor Kip in kerriesaus, doperwten, rijst of Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Moere smult u weer van verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteGistel
RecensieBespaart me veel tijd
Postcode8470
Gemiddelde menuprijs€6,53
Vaak gekozen maaltijdProcureurlapje met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Moere

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Moere. Neem landelijke aanbieders als Meal-Story of Delhaize. Ook binnen de gemeente ontstaan er interessante instellingen en verswinkels. Iedere service onderscheidt zich door zijn eigen type maaltijd en voorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kunt u dus de bezorgdiensten snel en makkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Moere? Er is een oplossing! Best veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven structuur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moere. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt men direct praktische of verse producten als jam en havermoutpap. Meestal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Moere vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Moere? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn verscheidene seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Kervelsoep? Onderstaand ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Gistel. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moere voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is beschikbaar vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is er al voor €5,2.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie bestelt u vanaf €6,65.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Minosoep, iets te drinken en een dessert als Bananenvla om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gistel voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moere bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice klopt met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De menu’s worden gemiddeld genomen geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met circa 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Spitskoolschotel en aardappelpuree en Zalmfilet in mosterdsaus. Hierdoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Moere. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit