Maaltijdservice Westkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Westkerke? Door middel van onze vergelijker ontdekt u supersnel alle bedrijven in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,95 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebakken rijst en Rundvlees met gegrilde groente? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Westkerke profiteert u van heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteOudenburg
ReactieEen verademing
Postcode8460
Gemiddelde kosten€6,52
Meest gekozen maaltijdVarkenshaasje in pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Westkerke

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Westkerke. Denk dan aan belangrijke firma’s als Traiteur Goossens en Delhaize. Echter, ook heel lokaal bestaan er verschillende organisaties en slagerijen. Iedere aanbieder levert een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van deze pagina kunt u dus de leveranciers probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval dieetwensen zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Westkerke? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Hierna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en vitamines intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westkerke. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt u zonder moeite broodnodige boodschappen als abrikozenjam en afbak pistolet meergranen. Normaliter zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Westkerke vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Westkerke? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Onderstaand ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Oudenburg. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westkerke voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met elementen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Bloemkoolsoep is er al vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kan je kopen vanaf €4,65.
 • Een warme dagschotel als Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,6.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Tomatensoep, extra groenten en een dessert als Bananenvla om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Oudenburg voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Preiroomsoep
 • Wokgroenten
 • Tomatensoep
 • Kipfilet
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Westkerke aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor thuismaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste aanbieders werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met alle aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit door even te bellen, via een menulijst, of email / internet. Het eten wordt doorgaans thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Asperge beenhamschotel met kip of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Westkerke. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit