Maaltijdservice Gistel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gistel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Gistel? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vindt u snel en simpel alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,10 p.p. Smullen van Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus en Pasta carbonara? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Gistel smult u weer van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteGistel
BeoordelingVeilig betalen (ideal + incasso)
Postcode8470
Prijs per gerecht€5,85
Populaire maaltijdPastaschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Gistel

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Gistel. Neem grote aanbieders als Meal-Story en/of Okay. Maar ook in de buurt bestaan er interessante instanties en verswinkels. Elke partij levert een “eigen” aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgdiensten overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Gistel? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gistel. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse services bieden ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt u probleemloos de supermarktartikelen als vers fruit en vleeswaren. Doorgaans gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Gistel vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Gistel? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een groot aantal opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw situatie en eetpatroon. Wat dacht u van Witte Pens Met Rodekool En Puree of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Via onze vergelijker achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Gistel. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gistel voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt af van onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is er al vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €4,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Kip korma, rijstmix wordt al bezorgd vanaf €5,65.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Courgettesoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Tiramisu als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Gistel voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Kiptajine
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gistel regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor categorie maaltijdservice aansluit op uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies er een. Controleer goed het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De menu’s worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie en Gehakt, prei, aardappelpuree. Op die manier zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Gistel. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente