Maaltijdservice Roksem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roksem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Roksem? Geholpen door deze website achterhaalt u gemakkelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,65 per keer. Aan tafel voor Speklapje in jus of Spaghetti Bolognese Kaas? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Roksem hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteOudenburg
ReactieWat een uitkomst
Postcode8460
Prijs per maaltijd€6,51
Vaak gekozen maaltijdGepaneerde varkensschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Roksem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Roksem. U kunt denken aan grote leveranciers als Foodbag of Foodbag. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor interessante aanbieders en restaurants. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een “eigen” manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze tool kunt u de firma’s op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met specifieke wensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Roksem? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roksem. Perfect voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop men snel de boodschappen zoals koffiepads of aardbeienjam. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Roksem vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Roksem? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden meerdere leveranciers die voldoen aan uw eisen voedingspatroon. Denk maar aan Kippenbout Groentenkrans Met Puree en Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Via onze vergelijker vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Oudenburg. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roksem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is beschikbaar vanaf €3,7.
 • Een warme dagschotel als Viergroentenstamppot, gehaktbal kunt u al bestellen vanaf €7,1.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bloemkoolsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Schaafijs om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Oudenburg voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Gele rijst
 • Macaroni
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roksem bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk type thuismaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Controleer goed het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende services werken met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. Uw bestelling wordt doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 15 maaltijden. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Doperwtje wortel kippenpoot schotel of Groentemix, kormasaus, basmatirijst. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Roksem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit