Maaltijdservice Lombardsijde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lombardsijde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Lombardsijde? Via deze website bekijkt u overzichtelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €3,60 per gerecht. Smullen van Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten of Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Lombardsijde hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMiddelkerke
RecensieGeen gedoe meer
Postcode8434
Maaltijd prijs€6,48
Vaak gekozen maaltijdRibkarbonade in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Lombardsijde

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Lombardsijde. U kunt denken aan grote partijen als Home Cuisine of 0. Ook in de gemeente zelf ontstaan er tal van instellingen en speciale eetpunten. Iedere partij hanteert een eigen keuken en voorwaarden. Via maaltijdbutler.be kan u de bedrijven snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Lombardsijde? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lombardsijde. Een redding voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal geregeld via een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt u probleemloos nuttige boodschappen zoals pate’s en jonge kaas. Normaliter kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Lombardsijde vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Lombardsijde? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden talloze bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Aan de hand van deze website treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Middelkerke. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig vet testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lombardsijde voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt gevormd door aspecten als de leverancier, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kervelsoep is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Vriesverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne kunt u al bestellen vanaf €4,3.
 • De daghap voor ouderen als Prei-gehaktschotel kunt u al bestellen vanaf €7,05.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Venkelsoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Brownie als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Middelkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Erwtensoep
 • Pilav
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lombardsijde regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Bekijk met name het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers verstrekken een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden voor thuis worden vaak bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding vormt het fundament van uw energie en levenslust. De warme schotel is essentieel. Veel ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Lombardsijde. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit