Maaltijdservice Ettelgem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ettelgem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ettelgem? Via deze pagina achterhaalt u supersnel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,25 p.p. Aan tafel voor Alaska-koolvis en Alaska-koolvis? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Ettelgem hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteOudenburg
ReactieNiet meer naar de winkel
Postcode8460
Gemiddelde kosten€6,5
Meest gekozen maaltijdCordon Bleu met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ettelgem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Ettelgem. U kunt denken aan belangrijke partijen als Vlotter of Okay. Ook binnen de gemeente zijn er interessante partijen en verswinkels. Iedere aanbieder levert z’n eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. deze pagina kan u daarom de leveranciers eenvoudig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Ettelgem? Er is een oplossing! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ettelgem. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers beschikken over een premium boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt men probleemloos de supermarktartikelen als appels of eieren. Veelal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Ettelgem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Ettelgem? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse mogelijkheden die kloppen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Onderstaand vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Oudenburg. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ettelgem voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door zaken als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is beschikbaar vanaf €4,25.
 • De daghap voor ouderen als Ossestaartsoep wordt al bezorgd vanaf €5,5.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Czernina, een gezonde salade en iets lichts zoals Rijstebrij na. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Oudenburg voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Broccolisoep
 • Witte rijst
 • Kerriesoep
 • Vissoep
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ettelgem bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor seniorenmaaltijd rijmt met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Controleer goed het aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote dienstverleners werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle services.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met pakweg 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Rundergehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool. Zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij of juist vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ettelgem. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit