Maaltijdservice Snaaskerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Snaaskerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Snaaskerke? Door middel van onze tool treft u eenvoudig alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,10 per maaltijd. Smullen van Gepaneerde Alaska-koolvis en Rundersaucijs in jus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Snaaskerke smult u weer van vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteGistel
ErvaringTijdbesparend en lekker
Postcode8470
Gemiddelde prijs€6,54
Vaak bestelde maaltijdVarkenslapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Snaaskerke

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Snaaskerke. Neem bijv. grote services als Ekomenu en 0. Ook binnen de gemeente zien we allerlei leveranciers en slagerijen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kunt u dus de services op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Snaaskerke? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Snaaskerke. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers beschikken over een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval haalt men moeiteloos de supermarktartikelen als beschuit of theekoekjes. Normaliter gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Snaaskerke vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Snaaskerke? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit vele mogelijkheden die rijmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Neem nu Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Hieronder vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Gistel. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Snaaskerke voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is er al vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is er al voor €4,3.
 • Een warme dagschotel als Hete Bliksem met een speklapje bestelt u vanaf €7,2.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Consommé, extra groenten en voor de volledigheid een Boerenjongens mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gistel voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Snaaskerke bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor categorie thuismaaltijd past bij uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende leveranciers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of online. De menu’s worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen en Minestronesoep. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen of juist vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Snaaskerke. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit