Maaltijdservice Kester

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kester voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Kester? Met behulp van onze tool achterhaalt u eenvoudig alle organisaties die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,40. Flink uitpakken met Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen en Biogarde? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Kester beschikt u over vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGooik
BeoordelingZou niet zonder kunnen
Postcode1755
Gemiddelde kosten€6,27
Meest gekozen maaltijdVarkenssteak in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Kester

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Kester. Denk aan grote aanbieders als Viangro en/of Yumbel. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich interessante partijen en wijkrestaurants. Ieder bedrijf biedt een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s rustig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Kester? Er is een oplossing! Veel traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingswaarden onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kester. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt men direct praktische of verse producten als krentenbrood en ontbijtspek. Dikwijls kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Kester vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Kester? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende bezorgmaaltijden die kloppen met uw situatie en eventuele dieet. Denk maar aan Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Verderop ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Gooik. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kester voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt af van aspecten als het bedrijf, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree is beschikbaar vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree bestelt u vanaf €3,6.
 • De daghap voor ouderen als Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst is er al vanaf €5,85.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ciorbă, iets te drinken en iets fris zoals Karnemelkse bloempap achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gooik voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Hutspot, rundvlees
 • Zalm in dillesaus
 • Babi ketjap, bami
 • Gekruide speklap
 • Kip in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kester aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor ouderenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let goed op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men dagelijks nog een bestelling doen. Meestal doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool en Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Kester. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit