Maaltijdservice Gooik

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gooik voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Gooik? Dankzij onze vergelijker treft u supersnel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,10 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gepaneerde kipnuggets of 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Gooik ontvangt u smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGooik
RecensieBestel het voor mijn ouders
Postcode1755
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,56
Maaltijd-topperGepaneerde Alaska-koolvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Gooik

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Gooik. Bijvoorbeeld belangrijke aanbieders als Colruyt of 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verschillende instanties en sociale voorzieningen. Elke optie heeft weer een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze tool kan u daardoor de bezorgdiensten op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Gooik? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingswaarden gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gooik. Ideaal voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven bieden ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt men snel broodnodige boodschappen als appelstroom of sinas. Meestal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Gooik vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Gooik? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een groot aantal mogelijkheden die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele dieet. Denk maar aan Champignonroomsoep of Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Gooik. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gooik voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is verkrijgbaar vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Een warme dagschotel als Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Witte tomatensoep, iets te drinken en een dessert als Hemelse modder om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Gooik voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Minestronesoep
 • Wild Crunches
 • Kreeftensoep
 • Thaise curry
 • Snijbonen

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gooik regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welke vorm van een seniorenmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de maaltijdservices werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden veelal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Chili con carne of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm of wellicht veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Gooik. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente