Maaltijdservice Gaasbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gaasbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Gaasbeek? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker vindt u moeiteloos alle aanbieders in uw regio! Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €3,70 per keer. Genieten van Lamsvlees in rozemarijnsaus of Vispotje in botersaus? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Gaasbeek hebt u toegang tot complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLennik
Waarom bestellen?Lekkerder dan ik dacht
Postcode1750
Gemiddelde menuprijs€6,24
Geliefde maaltijdRunderlapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Gaasbeek

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Gaasbeek. U kunt denken aan populaire bedrijven als Delhaize of 0. Maar ook op regionaal niveau bestaan er allerlei instanties en wijkrestaurants. Iedere partij hanteert z’n eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de organisaties overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Gaasbeek? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gaasbeek. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier haalt men probleemloos broodnodige boodschappen als koffieroomcups en koffiekoeken. Niet zelden zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Gaasbeek vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Gaasbeek? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal soorten maaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat te denken van Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Onderstaand vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Lennik. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gaasbeek voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn kunt u al bestellen vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn wordt al bezorgd vanaf €4,45.
 • Een warme dagschotel als Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,7.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Schaaldierensoep, extra groenten en iets lichts zoals Mokka ijs na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Lennik voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Flensjes met fruit
 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Gestoofde wortel
 • Macaronischotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gaasbeek bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk type ouderenmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire leveranciers en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste services werken met een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 15 menu’s. Bij diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kip kantonees, rijstmix en Stamppot andijvie. Daardoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Gaasbeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit