Maaltijdservice Mazenzele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mazenzele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Mazenzele? Door gebruik te maken van onze tool doorzoekt u supersnel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,10 per maal. Genieten van Asperge beenhamschotel met kip en Jumping Jack Salmon? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Mazenzele profiteert u van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteOpwijk
Waarom bestellen?Verrast door de smaak
Postcode1745
Maaltijd prijs€6,23
Maaltijd-topperGroenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Mazenzele

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Mazenzele. Denk aan populaire leveranciers als Foodbag en/of Lidl. Maar ook lokaal ontstaan er allerlei leveranciers en slagerijen. Elke organisatie biedt een eigen productaanbod en voorwaarden. Door middel van deze website kan u daardoor de aanbieders snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mazenzele? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mazenzele. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal organisaties voorzien in een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt u gelijk broodnodige boodschappen als smeerkaas en koffiemelk. In de regel zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Mazenzele vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Mazenzele? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse leveranciers die voldoen aan uw omstandigheden en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Verderop vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Opwijk. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mazenzele voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Carbonara kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een warme dagschotel als Bami babi ketjap bestelt u vanaf €6,6.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Broccolisoep, een stukje fruit en iets fris zoals Zabaglione om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Opwijk voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Witlof ovenschotel
 • Zalmfilet in saus
 • Heldere uiensoep
 • Runderstoofpotje
 • Pasta carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mazenzele regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk soort ouderenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire aanbieders stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk via telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met circa 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische omelet met kruiden, witte rijst, broccoli en Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree. Daardoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Mazenzele. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit