Maaltijdservice Sint-Martens-Lennik

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Martens-Lennik voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Martens-Lennik? Door middel van deze website ontdekt u moeiteloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,00 per maaltijd. Genieten van Zalm remouladesaus groentemix gek aard en Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Sint-Martens-Lennik ontvangt u de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLennik
BeoordelingGezond en smaakvol
Postcode1750
Maaltijd prijs€6,26
Geliefde maaltijdRundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Martens-Lennik

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Sint-Martens-Lennik. Neem veel gekozen firma’s als Home Cuisine en/of Dienstenthuis.be. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij tal van partijen en restaurants. Elk bedrijf heeft weer een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services gemakkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Martens-Lennik? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Martens-Lennik. Ideaal voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u probleemloos de boodschappen zoals ontbijtkoek of koffieroomcups. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sint-Martens-Lennik vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Martens-Lennik? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn diverse leveranciers die passen bij uw uw situatie en mogelijke diëten. Wat te denken van Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie en Hutsepot Met Rookworst En Spek? Hieronder bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Lennik. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Martens-Lennik voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt af van onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is beschikbaar vanaf €4,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten kunt u al bestellen vanaf €6,4.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Uiensoep, iets te drinken en een dessert als Irish Coffee mousse als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lennik voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Maaltijdpoffertjes
 • Verse fruitsalade
 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Kipfilet in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Martens-Lennik regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor type thuismaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Bekijk met name de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men gelijk opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt altijd aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 20 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Andijvie a la creme en Minestronesoep. Zo zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding bevordert uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Sint-Martens-Lennik. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit