Maaltijdservice Bossut-Gottechain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bossut-Gottechain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bossut-Gottechain? Dankzij deze website treft u gemakkelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,10 per persoon. Aanschuiven voor Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes of Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Bossut-Gottechain smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGrez-Doiceau
ReactieHandige welkomstkorting
Postcode1390
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,55
Vaak gekozen maaltijdZalm in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Bossut-Gottechain

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Bossut-Gottechain. Denk dan aan grote bezorgers als Delhaize en/of Prego. Echter, ook heel lokaal zijn er allerlei instanties en speciale eetpunten. Ieder bedrijf levert een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Bossut-Gottechain? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingswaarden beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bossut-Gottechain. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt u probleemloos praktische of verse producten als snoeptomaatjes en kwark. In algemene zin gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bossut-Gottechain vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Bossut-Gottechain? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse thuismaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Kippenbout Perziken Puree of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Grez-Doiceau. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bossut-Gottechain voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree kan je kopen vanaf €4,9.
 • Een warme dagschotel als Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €7,35.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Chinese tomatensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Dame blanche mousse als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Grez-Doiceau voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Runderbouillon
 • Nasi kip saté
 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Uiensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bossut-Gottechain bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor type bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Check vooral het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste services geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden standaard bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 25 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Spitskoolschotel en aardappelpuree en Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke week. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Veel ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of misschien veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bossut-Gottechain. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit