Maaltijdservice Archennes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Archennes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Archennes? Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdekt u probleemloos alle leveranciers in uw regio! Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,35. Genieten van Prei a la creme of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Archennes ontvangt u vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGrez-Doiceau
ReactieVerlicht de mantelzorg
Postcode1390
Gemiddelde prijs€5,53
Meest gekozen maaltijdLekkerbekje met sperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Archennes

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Archennes. Denk aan interessante bedrijven als Foodbag of Cora. Maar ook op regionaal niveau zien we prima instellingen en wijkrestaurants. Elke optie onderscheidt zich door een “eigen” aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze vergelijker kunt u derhalve de organisaties rustig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Archennes? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Archennes. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geregeld via een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als eieren en boter. Meestal zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Archennes vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Archennes? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit diverse soorten maaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Onderstaand ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Grez-Doiceau. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Archennes voor ouderen wijken nogal af. De prijs komt tot stand door zaken als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al bestellen vanaf €6,3.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al bestellen vanaf €5,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €7,45.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Vermicellisoep, iets te drinken en om het compleet te maken Chipolata mousse als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Grez-Doiceau voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Preiroomsoep
 • Wokgroenten
 • Kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Archennes bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd past bij uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De grote dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden worden altijd bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen en Volkoren macaronischotel. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Archennes. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit